WERKZAAMHEDEN

Horus_embleem

Onze Werkzaamheden

Elektrotechniek

Als technisch aannemer werken wij met veel enthousiasme aan het realiseren en onderhouden van de infrastructuur die nodig is voor elektriciteit. Dat doen wij in bedrijven en voor particulieren, in kantoor- en fabriekspanden, bedrijfshallen, winkels, woonhuizen en meer.

Beveiliging

U krijgt liever niet te maken met een inbraak. Naast een onveilig gevoel en gemis van (persoonlijke) bezittingen brengt een inbraak ook een hoop geregel met zich mee. Wij kunnen uw huis, winkel, kantoor of fabriek beveiligen door middel van een alarmsysteem, camera bewaking en/of beveiligingsystemen. 

camera, monitoring, security

Intallatietechniek

Coming Soon. Wij zijn bezig met het halen van onze papieren voor de installatie van uw airco. Nog even wachten en dan kunnen wij uw huis verkoelen.

Airco

Airconditioning is een vorm van klimaatregeling waarbij de temperatuur beïnvloed wordt door de regulatie van lucht in een binnenruimte. Daarom wordt veelal gesproken over klimaatbeheersing. 

Elektrotechnische installatie’s

Horus is bevoegd om elektrotechnische installaties aan te leggen voor kleine installaties, maar ook voor winkels, kantoren, scholen en zelfs voor fabrieken en ziekenhuizen.

Camera bewaking

Vanaf het eerste advies, tot aan de installatie zal vlekkeloos verlopen en u zal geen kabel zien, of overlast ondervinden. Een camerabewaking systeem zoals wij deze leveren zijn er voor gemaakt om professioneel de beelden weer te geven en terug te kunnen kijken.

Domotica

Domotica betekent Domo (huis) en Tica staat voor Telematica. Horus koppelt de installaties in uw woning aan elkaar. 

Inbraakbeveiliging

Een inbraak- en beveiligingsinstallatie is tegenwoordig geen overbodige luxe meer. Inbraak kan een grote impact hebben en preventie is daarom van groot belang.

LED verlichting

Horus Installateur kan u adviseren op het gebied van energiezuinige Led verlichting. Led verlichting heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt en is technologisch verder ontwikkeld.

Brandbeveiliging

Voorkomen is beter, maar mocht er brand uitbreken in een gebouw, dan is de aanwezigheid van geïnstalleerde brandbestrijding van essentieel belang.

Intercom

Een intercominstallatie is een installatie waarbij door middel van spraak en of video gecommuniceerd kan worden met degene die aan de deur staat. 

Data-installatie

Als één van de disciplines in het totaal pakket van installatiewerkzaamheden dat wij leveren, behoort het leveren en aanbrengen van data netwerken ten behoeve van uw communicatie.