OVER HORUS

Horus_embleem

Ruud Horak

Eigenaar Horus Technisch Aannemer, erkend gediplomeerd elektrotechnisch installateur.

Ruud Horak is erkend gediplomeerd elektrotechnisch installateur, brand meld installatie deskundige, gecertificeerd Philips winkelverlichting & erkend KNX installateur. 

Met zijn jarenlange ervaring in het vak kan hij kwaliteit & betrouwbaarheid verzekeren. 

Over Ons

In vogelvlucht
Horus Technisch Aannemer is gestart in 2012. Met een oude volkswagen transporter heb ik mijn eerste klanten voor Horus bediend. Door mij maximaal in te zetten voor bestaande klanten heb ik daarmee een betrouwbare band opgebouwd. Dit zijn namelijk nog steeds mijn klanten. Dit is ook waarnaar ik streef. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij mij voorop. Door 35 jaar ervaring in de elektrotechnische branche heb ik altijd een passende oplossing om het productieproces bij mijn klanten te verbeteren.
 
Een stukje geschiedenis

Ik ben op mijn 19e begonnen als hulpmonteur elektrotechniek bij een Elektrotechnisch bureau in Zaandam. In ben vervolgens in dienst gegaan bij de Koninklijke luchtmacht van 1988 tot 1990. Vanaf december 1991 heb ik 21 jaar lang gewerkt bij een elektrotechnisch bureau in Amsterdam. Hierna is mijn nieuwe uitdaging bij Horus technisch aannemer begonnen. Horus heb ik zelf opgezet en is gegroeid tot een goed lopend bedrijf.

Horus werkt samen met: